Karoglan: Želimo pokazati da nas Dinamo ne može pobijediti dvaput zaredom

”Želimo pokazati da nas Dinamo ne može pobijediti dvaput zaredom. Prebitan je Kup, ali, ponavljam, i dalje smo živi u prvenstvu”, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan u najavi polufinalne utakmice Hrvatskoga kupa protiv Dinama u srijedu na Poljudu.

Smatram da je prvenstvo dohvatljivo i da taj imperativ prvenstva i dalje stoji. Kup nam je važno natjecanje. Probat ćemo neke stvari promijeniti. Mislim da smo u dobrom dijelu susreta u subotu bili bolji protivnik. Imali smo šanse, koje nismo realizirali. U tom smislu moramo biti kuražniji u završnici i to je ključ. U fazi obrane protiv Dinama je uvijek slično. Vjerujem da će biti pun stadion. Polufinale Kupa protiv Dinama, nema razloga da bude drugačije.

Polufinale Kupa igra se na jednu utakmicu.

Najvažniji je prolazak. Očekujem da prođemo i da budemo još bolji nego li u prošloj utakmici. Ovaj put moramo zabiti te golove. Obje momčadi će biti malo umorne, trebat će nam prava injekcija s klupe i to može biti ključno u sutrašnjem dvoboju. Očekujem 20 momaka spremnih na borbu. Treba biti spreman na 120 minuta.

Utakmica Hajduk – Dinamo igra se u srijedu s početkom u 19:00 sati.

(www.jabuka.tv | Foto: HNK Hajduk)